"​Іро Попінс", до побачення! У "Слузі народу" відхрестились від "креативних" польотів Верещук

Три провідні кандидати від "Слуги народу" на виборах у Києві ведуть окремішні агитаційні компанії, кожен свою

Перша в списку «Слуги народу» на виборах до Київради, дружина міністра закордонних справ України Євгенія Кулеба розповіла про координацію дій з кандидаткою в мери столиці від цієї партії Іриною Верещук, зазначають Патріоти України.

В інтерв’ю «Главкому» пані Кулеба зазначила, що нардеп Микола Тищенко, який керує київським штабом, виборами до Київради та кандидатка в мери Ірина Верещук узгоджують свої виборчі кампанії.

«Абсолютно точно ми співпрацюємо разом з Іриною та координуємо свою роботу. Звичайно, вона теж зустрічалася з командою кандидатів у депутати Київради, тобто це синхронізований процес», – пояснює Кулеба.

Також, Кулеба прокоментувала політ з парасолькою та відео в TikTok кандидатки в мери Ірини Верещук, яка сама вирішує та реалізує ідеї щодо виборчої кампанії.

«Цей політ відбувся ще до того, як я потрапила до команди. В кампанії кандидатки на посаду мера своя команда з креативу і своє бачення», – наголосила політикиня.

Крім того, Євгенія Кулеба зазначає, що не має багато часу для спілкування щодо виборчої кампанії з керівником штабу до Київради Миколою Тищенко.

«У мене не було змоги багато часу проводити з паном Тищенком і розпитувати його, як він веде кампанію. У мене зараз є свої робочі завдання, я працюю з командою… Ми, звичайно, зустрічаємося, говоримо, але це, скоріше, питання загального характеру, наші основні меседжі», – каже Кулеба.

Як повідомлялося 20 вересня, дружина глави МЗС Кулеби очолила список «Слуги народу» на виборах у Київраду. Крім того, Партія Зелених України звинуватила дружину міністра закордонних справ Євгенію Кулебу у зриві домовленостей на місцевих виборах.

Нагадаємо, що 3 вересня Верещук була помічена в «польоті» над «скляним» пішохідно-велосипедним мостом Кличка, що з’єднує парк «Володимирська гірка» з Аркою дружби народів. Кадри зі зйомок її передвиборчої реклами з’явилися у соцмережі. 4 вересня Верещук знову «літала» з парасолькою над Києвом.

Після цього Верещук стала героїнею фотожаб. Також Верещук в образі Попінс повчала Кличка, як вести ТікТок.

Перші дві термінові партії вже прибули: ЗМІ дізнались, коли в Україну надійде зброя з великого пакету допомоги США, який завдасть нищівного удару по планам Кремля на перемогу

субота, 4 травень 2024, 1:45

Йдеться про артилерію, бронетехніку, системи ППО, катери та іншу громіздку техніку та засоби з оголошених пакетів допомоги США та Європи, складні та чутливі в транспортуванні. Перші партії зброї з нового пакету допомоги США надійшли до України наприкін...

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...