Іра "Попінс" готується до злету: Віцепрем'єр Резніков подав у відставку за власним бажанням

Якщо Зеленський не передумав, колишнього представника команди кличка, очікує фактичне підвищення. Якщо не передумав

Віцепрем'єр-міністр – міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков подав заяву про звільнення за власним бажанням. Про це повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук, зазначають Патріоти України.

Пряма мова: "Член уряду, віце-прем'єр-міністр України – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Резніков О.Ю. подав заяву про звільнення за власним бажанням в якій також подякував за довіру!".

Заява Резнікова зареєстрована в апараті Верховної Ради. За даними ЗМІ, команда президента хоче призначити Олексія Резнікова на посаду міністра оборони замість Андрія Тарана, а його у Кабміні замінити нардепом Іриною Верещук.

У Чехії оголосили в розшук російського генерала ГРУ

п’ятниця, 10 травень 2024, 21:16

У п’ятницю, 10 травня, поліція Чехії оголосила в розшук генерала російського Головного розвідувального управління Андрія Авер’янова, причетного до організації вибухів на складах із боєприпасами в чеському місті Врбетіце 2014 року. Про це повідомляє аге...

Захарова звинуватила Санду в геноциді, у МЗС Молдови відреагували

п’ятниця, 10 травень 2024, 21:03

Представниця Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова звинуватила уряд Молдови в геноциді, передають Патріоти України. Так вона прокоментувала підписання указу про перейменування державної мови Молдови з "молдавської" на "румунську". "В одну...