Іран і КНДР надають Росії летальну допомогу для війни в Україні: В ISW розкрили подробиці

РФ поглиблює співпрацю з Іраном та Північною Кореєю, які надають Росії летальну допомогу для війни проти України. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW), передають Патріоти України.

Зокрема, Іран запустить свої супутники "Ход-Ход" і "Косар" на низьку навколоземну орбіту з невстановленої російської станції в жовтні 2024 року.

За інформацією агентства Bloomberg, валовий внутрішній продукт Північної Кореї зріс на 3,1% 2023 року порівняно з 2022 роком після щорічного скорочення від 2019 року.

За оцінками Банку Південної Кореї, важка та хімічна промисловість Північної Кореї, зокрема виробництво заліза, сталі, міді, нікелю та алюмінію, зросли найбільше 2023 року - на 8,1%.

Раніше міністр оборони Південної Кореї Шин Вонсік заявляв, що постачання Росією продовольства до Північної Кореї в обмін на зброю допомогло КНДР стабілізувати ціни і, ймовірно, стимулювало внутрішнє виробництво в Північній Кореї.

Водночас Північна Корея передала Росії до 4,8 млн артилерійських снарядів, а Іран поставляв до Росії безпілотники "Shahed-136/131" та їхні компоненти.

Розділилось навпіл путінське царство: На Росії пересварилися всі пропагандисти. Прифронтові нізи накинулися на московські верхи

неділя, 28 липень 2024, 14:45

На Московією насувається привид рашистської революції. Українофоби по всій вертикалі губляться одне з одним через надскладний стан своєї армії, що вмирає та занепадає. Як по їхньому Леніну: коли верхи не можуть жити по старому, а низи вже не хочуть. У ...

"Віджене Росію за Урал": Світан пояснив, що зможе вигнати окупантів з України

неділя, 28 липень 2024, 14:30

Військовий експерт, льотчик-інструктор полковник ЗСУ в запасі Роман Світан вважає, що можливий ленд-ліз від США на суму в 500 мільярдів доларів розв'яже більшість проблем України. Таку думку висловив у коментарі "24 каналу", передають Патріоти України....