"Торги" відбулися: Іран міг відправити Росії першу партію безпілотників в обмін на Су-35, - ISW

Іранська влада вже могла відправити Росії першу партію безпілотників в обмін на винищувачі Су-35. Про це йдеться в звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України.

За повідомленням OSINT-розслідувачів, Тегеран з першою партією безпілотників Тегеран також відправив до Росії своїх фахівців, які повинні навчити російських військових користуванню БПЛА.

Разом з тим, як відзначають аналітики, в російських ЗМІ з'явилася інформація про розширення "авіаційного співробітництва" між країнами для обходу санкцій.

"Якщо це правда, це передбачає, що Іран може отримати російські літаки Су-35 в обмін на безпілотники, що могло бути частиною угоди, підписаної Москвою і Тегераном 26 липня", - вважають експерти.

Угода передбачала, що Іран збільшить обсяг пасажирських рейсів до Росії і додатково відремонтує російські літаки. Тегеран, йдеться у звіті ISW, може спробувати використати цю угоду для полегшення придбання російських бойових літаків.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...