Іронія долі: ЗСУ "дембельнули" гонщика білої "Лади" з Пермського краю (фото)

В Україні ліквідовано 44-річного російського кулеметника Миколу Рудакова з "частково мобілізованих". Ще зі школи Рудаков займався автомобілями, був учасником і призером кількох змагань, передають Патріоти України.

Як пише співзасновник Міжнародного волонтерського співтовариства InformNapalm, OSINT-експерт Іраклі Комахідзе, Рудаков проходив строкову службу з 1996 по 1988 роки у підрозділі військової розвідки. Судячи з усього, "кулеметник" був з "частково мобілізованих". Вже 13 листопада ЗСУ його "зажмурили".

У мережі Рудаков публікував фото результатів змагань, на яких він разом з іншими гонщиками позує з нагородами на тлі білої "Лади". Саме ця марка машин - дуже популярна покупка у родичів ліквідованих росіян, які отримали компенсації від держави.

t.me/OSINTGeorgia

"У небі – F-16. Під крилами – ракети США. Цілі знищено!": В ефірі вже лунає те, що лише переслідувало у кошмарах "соколів Путіна"

понеділок, 20 травень 2024, 17:49

В одній із бригад тактичної авіації льотчики Повітряних сил ЗСУ вже відпрацьовують бойові місії на авіаційному тренажері F-16, наданому Чехією. . Начальник групи обслуговування тренажерів зазначає, що отримання цієї сучасної платформи стало справнім ...

"Україна усвідомлює, що війна кінчиться переговорами": Секретар РНБО виступив із заявою

понеділок, 20 травень 2024, 17:45

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Литвиненко заявив, що Україна усвідомлює, що війна закінчиться переговорами, тому підготувала і просуває формулу миру президента Володимира Зеленського. Пряма мова: "Україна чітко усвідомлює, що в...