"Ірино, ви брешете!": Ведуча "1+1" посварилася з нардепкою Геращенко в прямому ефірі (відео)

"Ирина, Вы лжете", - ведущая "1+1" Мосейчук поругалась с Геращенко в прямом эфиреВедуча політичного ток-шоу "Право на владу", що виходить на телеканалі "1 + 1", Наталя Мосейчук і депутат Верховної Ради від фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко посварилися в прямому ефірі, обговорюючи плівки "Медведчука". Відео відповідного епізоду розміщено на YouTube-каналі "ТСН", повідомляють Патріоти України.

Політик заявила, що "1 + 1" "уникає в своїх ефірах" теми військових, української армії і полонених, а також назвала депутата від "ОПЗЖ" Віктора Медведчука "співвласником" телеканалу і запропонувала 25% місячної зарплати кожного співробітника каналу виділити на придбання апартаментів для військовослужбовців ЗСУ. При цьому Геращенко погодилася віддати всю свою зарплату на ці потреби і нагадала: лідер "ЄС", п'ятий президент України Петро Порошенко, купив кілька квартир для військових за особисті кошти.

Ведуча, в свою чергу, назвала слова Геращенко "свинством" і заявила, що депутат "спекулює на темі українських військових". "Скотство - це спекулювати на життях полонених і цим не займатися", - відповіла парламентарій. Мосейчук тим часом звинуватила Геращенко в брехні, зазначивши, що кожен випуск вечірніх новин на "1 + 1" починається з подій на фронті. "Але в даному випадку Ви навіть не обманюєте, Ірино, Ви брешете", - сказала журналістка.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...