"Ішли двоє на новий бліндаж": Воїни ЗСУ показали переміщення снайпера окупантів під час перемир'я (відео)

Вороги діють настільки нахабно, що копають свої траншеї, зовсім не ховаючись і навіть демонстративно.

Воїни Збройних сил України зафільмували переміщення ворожого снайпера поблизу селища Зайцеве на Донбасі, що заборонено умовами перемир'я. Кадрами бійці 24 ОМБр імені короля Данила поділилися з журналістами каналу "Україна", передають Патріоти України.

Захисники наголосили, що поки бойовики безпідставно звинувачують ЗСУ в облаштуванні нових позицій в районі Шумів, наші армійці фіксують реальні факти порушення режиму тиші з боку окупантів. "Ішли двоє чоловіків якраз. На новий бліндаж, де вони зробили. Якщо автомат – автомат же можна побачити. А то саме снайперська гвинтівка", – розповів один із українських воїнів, який служить під Зайцевим.

Переміщення снайпера терористів потрапило на камери ЗСУ.

Однак вихід снайперів терористів на позиції – це далеко не єдине порушення, яке фіксують українські армійці. Режим тиші противник також активно використовує для відновлення старих та будівництва нових укріплень.

Окупанти навіть не ховаються, коли будують нові укріплення.
Терористи "Л/ДНР" активно зводять нові бліндажі.

"Зараз з'явилася нова позиція недалечко. За місяць часу – одна недалечко тут і друга біля сусіднього поста. Це нові позиції", – наголосив воїн ЗСУ.

Водночас вороги діють настільки нахабно, що копають свої траншеї, зовсім не ховаючись і навіть демонстративно. До того ж через їхні будівельні роботи поблизу позицій ЗСУ постійно спалахують пожежі.

Джерело: Сегодня

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...