Іспит на "сц*кливість" для запроданця: Офіцер-ветеран АТО викликав на дуель "стукача" та "брехуна" від ОПЗЖ Іллю Ківу (відео)

Запроданець полюбляє виставляти себе мачо, за що вже не раз отримував стусанів

Екскерівник штабу "Національного Корпусу" і ветеран "Азова" Родіон Кудряшов записав відеозвернення до нардепа з фракції "Опозиційна платформа - За життя" Іллі Ківи. У зверненні Кудряшов закликав опозиційного депутата зустрітися особисто і з'ясувати стосунки як чоловіки. Підставою стало звернення Іллі Ківи до Генерального прокурора з приводу Кудряшова, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайті партії "Національний корпус".

Кудряшов розповів, що Ківа написав звернення на ім'я Генерального прокурора України Ірини Венедіктової з вимогою відкрити проти нього кримінальне провадження за нібито "напад на поліцейського в грудні 2019 року". У свою чергу, патріот запропонував не влаштовувати політичні ігрища з метою дискримінувати українських націоналістів і поговорити "як чоловіки" - особисто.

"Я готовий відповідати за свої слова і дії, і якщо треба спілкуватися через прокурора, я не проти. Але це ж ти (Ілля Ківа - ред.) обіцяв, що будеш втоптувати націоналістів у землю. Для того, щоб розставити всі крапки над "і" викликаю тебе на поєдинок або на розмову. Як сам хочеш", - звернувся Кудряшов до нардепа.

Нагадаємо, що напередодні депутат "Опозиційної платформи - За життя" Ілля Ківа презентував нову громадську організацію "Патріоти - За життя". За його словами, діяльність організації полягатиме в спротиві націоналістичним осередкам: таким, як "Національний Корпус". Раніше на цьому тижні, 23 червня, Ківа також висловився на підтримку нардепа з фракції "Слуга народу" Сергія Литвиненка, в окрузі якого - №156 Рівненської області - відбувся протест націоналістів і місцевих жителів. Активісти висловилися проти закликів Литвиненка за проведення місцевих виборів на окупованих територіях Донбасу, але акцію протесту розігнала поліція спільно з "тітушками". За версією Нацкорпусу, саме організація Ківи була причетна до "силового розгону" протестувальників.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...