Істерія набирає обертів: Окупанти поставили додаткові блокпости на в'їзді до Кримського мосту і шукають диверсантів, - Чубаров

Російські окупанти на в'їзді до кримського мосту встановили додаткові блокпости і шукають "диверсантів". Їхня активність посилилася після нових вибухів на тимчасово окупованому півострові. Про це в етері національного телемарафону повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, передають Патріоти України.

За його словами, загарбники і досі не хочуть визнавати, що не "диверсії" є причиною вибухів у Криму. "Росіяни не хочуть визнавати, що ЗСУ можуть робити практичні кроки щодо деокупації Криму, бо це вщент розбиває їхні твердження про сакральність півострова. Слова про найпотужнішу ППО виявилися блефом", – сказав Чубаров.

Оскільки загарбники вірять, що причиною вибухів у Джанкої була "диверсія", вони вирішили, що це дозволяє їм здійснювати репресії та гоніння населення.

Голова Меджлісу уточнив, що всі масштабні акції окупанти починають з блокування виїзду та в'їзду з півострова, а для людей влаштовують перевірки.

Крім того, загарбники посилили умови проїзду з тимчасово окупованої Херсонщини у Крим. Тепер заїхати туди з материкової частини України практично неможливо, оскільки вороги не пускають людей з українськими паспортами, бо вважають, що вони "потенційно можуть бути диверсантами".

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...