Істерика була не просто так: Путін ледь не потрапив під атаку дронів у резиденції під Москвою, - ЗМІ

Під час атаки безпілотників на Москву та Підмосков'я у вівторок, 30 травня, очільник Кремля Володимир Путін з дуже великою ймовірністю перебував у резиденції "Ново-Огарьово". Про це розповів співрозмовник The Moscow Times, близький до Кремля, який попросив про анонімність, передають Патріоти України.

За його словами, Путіна було піднято рано вранці службою безпеки через повітряну загрозу. Також видання пише, що один із мешканців сусіднього з президентською резиденцією корпоративу на Рубльовці розповів, що дуже гучні звуки вибухів розбудили Путіна в районі 6 ранку.

Про те, що Путін був змушений прокинутися раніше, ніж звичайно, повідомив і його прессекретар Дмитро Пєсков. "Робочий день зовсім рано розпочався у президента", - розповів він на брифінгу напередодні. За словами Пєскова, Путін "отримував у прямому режимі інформацію" по лінії Міністерства оборони, мера Москви, губернатора Підмосков'я та МНС. Чи ночував президент у Ново-Огарьові чи іншому місці, Пєсков не уточнив.

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...