Істерика Москви: Путін "рве волосся" через візит голови Пентагону до Києва - "біндєрам" відкрили двері до НАТО

Недоімперія вимагає від НАТО гарантій

Президент Росії Володимир Путін упевнений, що візит глави Пентагону Ллойда Остіна в Київ – це фактично відкриття дверей для України в НАТО. Про це він заявив під час виступу на міжнародному дискусійному клубі “Валдай”, зазначають Патріоти України.

За словами правителя Росії, формальне членство України в Альянсі може не відбутися, проте “військове освоєння території України вже йде”. Путін висловив побоювання, що це створює реальну загрозу для Росії.

“Ось приїхав міністр оборони (США в Київ), який по суті відкриває двері Україні в НАТО. По суті, його заяву потрібно і можна саме так трактувати. Ніхто не каже: “Ні”… Це не гарантія безпеки для Росії – це просто розмови на задану тему і, звичайно, нас це турбує”, – сказав він.

Путін додав, що знає конституційне положення України щодо баз, але воно не поширюється на навчальні центри. Він вважає, що “під маркою навчальних центрів можна все, що завгодно занести”.

Глава РФ заявив, що якщо завтра під Харковом з’являться ракети, це буде проблемою для його країни, оскільки “не Росія туди лізе зі своїми ракетами, їй їх під ніс засовують”.

Також Путін висловив обурення з приводу того, що в Україні судять його кума, нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука. Він упевнений, що політика судять за його “відкриту політичну позицію”.

  • 19 жовтня президент України Володимир Зеленський зустрівся з міністром оборони США Ллойдом Остіном, який перебував у Києві з робочим візитом.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...