Істерика наростає: У ЗСУ заявили, що на Брянщині збито і третій вертоліт "найчорнішого дня" російської авіації

Окупаційна армія країни-агресора Росії в Брянській області втратила третій вертоліт і намагається не визнавати інцидент, щоб не дуже шокувати своє населення. У ворога істерика, а пропагандисти озвучують безліч причин, серед яких робота українських ППО, партизанів або навіть російської системи протиповітряної оборони. Про це заявив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передають Патріоти України.

В ефірі всеукраїнського телемарафону UA Разом він розповів про те, що ворожа російська армія втратила 13 травня в Брянській області ще один вертоліт. Причини незрозумілі. Ворог в істериці, а пропаганда РФ озвучує найрізноманітніші версії.

"Щоб ще "чорніше" день не став для них, пропаганда розглядає різні варіанти: від роботи російських партизан до роботи якихось наших винищувачів, нашого ППО, ПЗРК, партизан, своєї (російської, - ред.) ППО. Версій багато, істерика напружена ми за ними спостерігаємо і це нас, безумовно, дуже радує", - сказав Ігнат і зазначив, що окупанти намагаються заперечувати інцидент, щоб не шокувати своє населення.

Таким чином, в Повітряних силах підтвердили, що російські окупанти в цілому втратили в Брянській області два літаки і три вертольоти за день. "Там є вже повідомлення від них (росіян, - ред.), просто вони дещо приховують, що третій вертоліт таки впав. Може сам, а може хтось допоміг", - підкреслив Юрій Ігнат.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...