Істерика Путіна, або Скрепи пожирають одне одного: Навальний під арештом, на Заході його вже проголосили "в'язнем сумління"

Навальний став в'язнем сумління після арешту в "Шереметьєво", - Amnesty International

Російський опозиціонер Алесксей навальний став в'язнем совісті. Російські влади повинні його негайно звільнити. Про це сказано в заяві Amnesty International. Директор московського офісу організації Наталія Звягіна заявила, що арешт в аеропорту "Шереметьєво" став ще одним доказом спроб змусити замовкнути політика.

"Арешт Олексія Навального є ще одним свідченням того, що російські власті намагаються змусити його замовкнути. Його затримання лише підкреслює необхідність розслідування його заяв про те, що він був отруєний агентами державних спецслужб, які діяли за наказом самого високого рівня", — сказала Наталія Звягіна, директор московського офісу Amnesty International.

Тим часом тюремники Путіна заявили, що Навальний залишиться під вартою після затримання в аеропорту "Шереметьєво", доки йому не оберуть запобіжний захід, запевняють у Федеральній службі виконання покарань.

"В аеропорту "Шереметьєво" співробітниками відділу розшуку оперативного управління УФСІН Росії по Москві був затриманий засуджений до умовного покарання Олексій Навальний, який з 29 грудня 2020 року перебував у розшуку за багаторазові порушення випробувального терміну", — йдеться в повідомленні карального відомства.

"РІА Новини" повідомляє, що Навального завели в спеціальну кімнату аеропорту "Шереметьєво". Невдовзі його мають доправити до СІЗО до обрання запобіжного заходу.

Громадяни Словаччини, після відмови уряду Фіцо підтримати ініціативу Чехії, зібрали понад 2 млн євро на снаряди для України

субота, 20 квітень 2024, 8:05

Жителі Словаччини зібрали понад два мільйони євро на купівлю снарядів для України, після того, як влада країни відмовилася підтримати ініціативу Чехії зі збору коштів та пошуку боєприпасів для Києва. Суму зібрали менш ніж за дві доби. У кампанії, яка п...

"Путін буде вимушений відкривати другий фронт у Калінінграді, в Курській області, у Придністров’ї": У РДК анонсували нові рейди

субота, 20 квітень 2024, 7:56

Бійці Російського добровольчого корпусу (РДК) з позивними "Лакі", "Могила" та "Кардинал" пояснили, для чого здійснюють рейди на Білгородщину та анонсували "сюрприз" для країни-агресорки. Про це йдеться у відео на YouTube-каналі "Український Свідок", пе...