Істерику не оцінили. Лавров заявив, що слова Павела про Китай "ненормальні": МЗС Чехії назвало його "клоуном"

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що слова президента Чехії Петра Павела про Китай "не відповідають роботі нормального політика". У МЗС країни його назвали "клоуном" і нагадали: РФ - країна-терорист, передають Патріоти України.

Свою заяву Лавров зробив під прес-конференції в Нью-Йорку у вівторок, 25 квітня, пише пропагандистське агентство ТАСС.

Раніше Павел заявив, що Пекіну не можна довіряти роль посередника у «мирних ініціативах», окільки він, на його думку, зацікавлений затягуванні розв’язаної Росією повномасштабної війни проти України, а «статус-кво може підштовхнути РФ до низки поступок».

"Це заяви такого роду, які не мають нічого спільного з роботою нормального політичного діяча", — прокоментував Лавров.

Глава МЗС Чехії Ян Ліпавський йому відповів: "Заяви клоуна Лаврова на адресу нашого президента Петра Павела сміховинні. Росія — держава-терорист, і її керівництво має постати перед міжнародним трибуналом".

Глава МЗС Сергій Лавров приїхав у США на засідання Ради безпеки ООН, у якому протягом квітня головує РФ, яка розв’язала повномасштабну війну проти України. В Офісі президента його приїзд і заяви назвали "абсурдом" і заявили. що "ООН пришвидшено обнуляє свою репутацію".

"Жоден не покараний ні при Залужному, ні при Сирському": Нардепка Безугла назвала деяких генералів "злочинцями"

неділя, 19 травень 2024, 20:40

Народна депутатка Мар'яна Безугла після повернення з фронту назвала деяких генералів "злочинцями" та звинуватила їх у наступі РФ на Харківщині та провалі оборони на Покровському напрямку. Про це нардепка написала у Facebook, передають Патріоти України....

У Фінляндії планують повертати додому російських мігрантів

неділя, 19 травень 2024, 20:16

У Фінляндії планують повертати додому російських мігрантів. Наступного тижня уряд країни запровадить закон, який дозволить прикордонникам блокувати шукачів притулку, які намагаються в'їхати з Росії. Про це з посиланням на заяву прем’єра пише Reuters, п...