It’s HIMARS o’clock: У Міноборони показали яскраве відео роботи "грози окупантів"


Воїни Збройних сил України продовжують завдавати значних втрат російським окупантам, застосовуючи американські реактивні системи залпового вогню HIMARS. У Міністерстві оборони презентували ролик, який демонструє роботу цих РСЗВ, передають Патріоти України.

Відео у своєму Telegram-каналі поділився керівник Офісу президента України Андрій Єрмак. "Чудовий ролик про HIMARS від Міноборони", – написав він.

У ролику зробили акцент на тому, що HIMARS зазвичай розпочинають свою роботу по ворогу вночі – тоді в Україні починається вже добре відомий всім "HIMARS o’clock". РСЗВ випускають ракети по цілях у тилах ворога, влаштовуючи потужні вибухи на складах із боєприпасами, паливних об'єктах і місцях базування живої сили та техніки противника.

Раніше у Міноборони зазначали, що HIMARS дозволили змінити ситуацію на полі бою. Тепер ЗСУ на одному з напрямків не лише тримають оборону, а й мають змогу поступово просуватися вперед.

Нагадаємо: 1 серпня міністр оборони Олексій Резніков заявив, що в Україну доставлено ще чотири системи HIMARS. Україна також одержала обіцяні РСЗВ MARS II від Німеччини. Тепер в арсеналі ЗСУ є три види далекобійних артилерійських установок.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...