Юлія Мендель була не першою - "перейшла дорогу" головред "Української правди": Зеленського звинуватили у нечесному відборі прес-секретаря

Севгіль Мусаєва

Президент Володимир Зеленський пропонував головному редактору "Української правди" Севгіль Мусаєвій стати його прес-секретарем в обхід конкурсу.

Мусаєва відмовила на пропозицію Зеленського, яку він озвучив по телефону. Про це повідомила журналістка Катерина Коберник в Facebook.

"За нашою інформацією, Зеленський запропонував пост свого прес-секретаря головному редактору УП Севгіль Мусаєвій. Зробив це по телефону, коли вона була в США. Мусаєва відмовилася, і все б нічого, але зробив він це під час відкритого конкурсу на посаду прес-секретаря, після 15 травня. До цього часу пройшло кілька етапів відбору і Севгіль в них участі не приймала", - розповіла журналістка.

Також Коберник вважає, що переможниця конкурсу на посаду прес-секретаря Юлія Мендель недостатньо етично прокоментувала інформацію про дзвінок Мусаєвій.

"Ми задаємо пряме запитання переможцю конкурсу Юлії Мендель і просимо передати його президенту. Саме питання ставить під великий сумнів її перемогу і справедливість конкурсу. На це новий прес-секретар відповідає, що це зараз не пріоритет для Володимира і вона сама може визначати важливість і етичність питань, які озвучує президенту", - зазначила журналістка.

"Ця історія ставить під велике питання прозорість конкурсу по мажоритарці від "Слуги народу". Порада Зе-Команді на майбутнє: для початку самі повірте в те, що говорите з трибун", - додала Коберник.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...