Юлія Тимошенко із великим букетом троянд прийшла до посольства Великої Британії (фото)

Народна депутатка в образі total black вшанувала пам'ять британської королеви. Юлія Тимошенко опублікувала в Instagram світлину, на якій вона зазнімкована біля посольства Великої Британії, повідомляють Патріоти України.

Політикиня прийшла вшанувати пам'ять королеви Єлизавети II, яка вчора відійшла у вічність. Юлія Володимирівна принесла з собою букет жовтих троянд.

Юлія Тимошенко / © Instagram Юлії Тимошенко

Одягнена Тимошенко була у все чорне: пальто, спідницю-олівець і капронові колготи. Образ нардепка доповнила своєю фірмовою косою і чорними туфлями на високій платформі і підборах.

"Бо нащо зайві слова… Вічна пам’ять, Королево…", - підписала фото Тимошенко.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...