Юлю в прем'єри: На каналі Ахметова скасували звичне ток-шоу заради сольного виступу Тимошенко

Юлія Тимошенко - ще той оратор, може годинами натхненно говорити про одне й те саме з надривом голосу.

Український блогер, журналіст і політтехнолог Володимир Горковенко пише у себе в Facebook, що через закриття медведчуківських каналів варто очікувати засилля лідера партії "ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко на каналі «Україна 24». Вона вже частий гість на цьому телеканалі, інформують Патріоти України.
Політтехнолог зазначає, начебто нічого дивного в цьому немає. Юлія Тимошенко завжди була нерозбірлива в телеефірах. Але нюанс у тому, що сьогодні на каналі Ріната Ахметова мало бути авторське ток-шоу Василя Голованова. Василь Голованов є, а ось від звичного ток-шоу відмовилися заради сольного виступу Юлії Тимошенко. «Теплу ванну» один в один, як на каналах Медведчука, Тимошенко тепер організували на каналі Ахметова. Навряд чи це просто збіг чи везіння.
Володимир Горковенко зазначає: відчувається, що лідер партії «Батьківщина» так скучила за ефірами, що для неї підігріли молоко в телеванні, а інших спікерів попросили не турбувати. Юлія Тимошенко - ще той оратор, може годинами говорити про одне й те саме з надривом голосу.

У Росії знищили два тепловози - ГУР Міноборони (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:44

У Росії 26 та 28 квітня невідомі спалили два тепловози, повідомляють Патріоти України. Перший тепловоз ЧМЕ-3 був знищений у Владикавказі, другий — марки 2ТЕ10М — в Оренбурзі, повідомили в ГУР Міноборони України. Українське розвідувальне відомство також...

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...