Юнак вже погодився: Пашинян запропонував Азербайджану свого сина в обмін на полонених

У Вірменії розгорівся скандал між виконувачем обов'язків прем'єра Ніколом Пашиняном та колишнім президентом Сержем Саргсяном. Саргсян запропонував обміняти сина Пашиняна на всіх полонених вірменських військових, передають Патріоти України із посиланням на місцеві ЗМІ.

Пашинян з реакцією не забарився: сказав, що готовий зробити таку пропозицію Ільхаму Алієву. Проте глава уряду не залишився у боргу і звинуватив Сержа Саргсяна та ще одного експрезидента Вірменії Роберта Кочаряна у сутенерстві та трафікінгу.

"Кажу Алієву офіційно — пропоную сина в обмін на всіх полонених. Сержик і Робік (Саргсян і Кочарян – 24 канал), як фахівці з купівлі-продажу людей, даю вам повноваження вести переговори з цього питання. Якщо заробите на цьому кілька тисяч доларів, то вашому кориту це буде якраз", – не поскупився на слова Пашинян.

При цьому виконувач обов'язків зазначив, що його заяву слід сприймати не як емоційну, а як офіційну та чекає відповіді Кочаряна та Саргсяна.

З чого спалахнув скандал

Раніше Пашинян заявив, що вважає, що полонені, які перебувають в Азербайджані, є воїнами за незалежність і сподівається, що вони простять його за кілька місяців зволікання щодо їхнього звільнення.

Це різко розкритикував експрезидент Саргсян. Він закликав Пашиняна поміняти на 20 – 25 полонених свого сина Ашота.

Що сказав син Пашиняна?

Ашот Пашинян у соцмережах написав, що готовий поїхати в Баку і помінятись на вірменських полонених. Він додав, що на таких темах спекулювати не слід.

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...