Юрин козир в рукаві: Луценко може поновитись на посаді Генпрокурора, як в свій час Піскун

Для цього попереднику Рябошапки треба лише дочекатись слушного часу, коли у Банкової не вистачатиме голосів для його повторного звільнення

Шоу може вийти веселішим за всі "квартали"

Колишній глава ГПУ Юрій Луценка може відновитися на посаді. Про це йдеться в розслідуванні журналістів Bihus.info, зазначають Патріоти України.

“Колишнього генпрокурора так поспішали звільнити, що не дотрималися усіх формальностей, і у нього є всі законні права відновиться в посаді. Професіоналізм команди Зеленського. Нюанс всіх цих муток з звільненнями чиновників – робити потрібно точно по закону, тому що потім звільнений запросто зможе відновитися. І буде мати рацію, юридично”, – розповіли в Bihus.info.

За словами журналістів, процедура повинна бути такою: Луценко подає заяву, потім кваліфікаційно-дисциплінарна комісія дає висновок, після цього президент Володимир Зеленський приймає, Верховна Рада узгоджує.

«У разі звільнення Генерального прокурора Верховна рада отримує висновок кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів про виконання генеральним прокурором своїх професійних обов’язків, але такого висновку від комісії прокурорів немає», – констатували журналісти.

Як повідомлялося, Верховна Рада 29 серпня 2019 року звільнила Луценка з посади генпрокурора і призначила на цю посаду Руслана Рябошапку.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...