"Із 3-го полку під Луганськом 52 людини залишилося": Окупант розповів друзям про приїзд Суровікіна і плани нової мобілізації. Перехоплення

Російський окупант розповів про те, як до них із перевіркою приїжджав генерал Сергій Суровікін, який командує армією РФ в Україні. Він також поділився інформацією про те, що у Росії готуються до нової хвилі мобілізації, передають Патріоти України.

Про це стало відомо з розмови "мобіка" з друзями з його міста, перехопленої Головним управлінням розвідки Міноборони України. Загарбник поскаржився на втрати у лавах "другої армії світу".

"Коротше, в Пензі зараз починається відбір, новий призов, суто артилеристи, командири відділень, командири машин. Коротше, зміцнюватимуть", – сказав він.

За рахунок цих новобранців мають поповнити лави окупантів, які зазнають великих втрат в Україні. Стартувати ця нова мобілізація, за словами росіянина, мала ще 1 грудня – відразу після закінчення призову на строкову службу.

"Ну, у нас вже жорстка нестача. У нас тут 3-й полк роз***ли під Луганськом, коротше, 52 людини тільки залишилося...Було більше 1000 точно", – розповів військовослужбовець РФ.

При цьому він закликав своїх друзів приєднатися до нього на передовій, хоча ті не висловили особливого бажання брати участь у бойових діях. Перехоплення містить нецензурну лексику, 18+!

"Іноді ворог може здійснювати дії": Ворожі ДРГ намагаються проникнути на Харківщину - чи є загроза для Харкова

четвер, 2 травень 2024, 14:49

Упродовж минулого тижня були зафіксовані спроби прориву російських диверсійно-розвідувальних груп до Харківської області. Втім, навряд чи це становить загрозу для самого Харкова. Про це в телемарафоні повідомив речник Нацгвардії Руслан Музичук, передаю...

Під прицілом: Американський генерал пояснив, що стане першочерговими цілями для ATACMS

четвер, 2 травень 2024, 14:38

Надані союзниками ракети Atacms допоможуть ЗСУ завдавати точних ударів по російських штабах, логістиці та артилерії ворога на лінії фронту та в Криму. Український Генштаб також знайде найкращі цілі для літаків F-16. Про це розповів колишній командувач ...