Із Кобзарем "у сучасному стилі": "Слуга народу" прийшов у Раду в оригінальній патріотичній футболці (фото)

Народний депутат Олексій Жмеренецький прийшов до Парламенту в цікавій патріотичній футболці. Фото зробив кореспондент "Апострофа" Роман Пєтушков, передають Патріоти України.

Депутат від "Слуги народу" Олексій Жмеренецький прийшов на ранкове засідання Верховної Ради в футболці з алюзією на серію відеоігор Doom і на вірш Тараса Шевченка "Думи мої, думи мої", який є ліричним вступом до "Кобзаря".

Сьогодні в Парламенті уряд повинен відзвітувати про виконання держбюджету 2020 року. Також заплановано виступ міністра енергетики Германа Галущенка.

Джерело: Апостроф

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...