Із місцем вже визначилися: Окупанти зібралися будувати у Криму нове курортне місто

Окупаційна влада Криму заявила про плани побудувати на узбережжі Чорного моря нове курортне місто, повідомляють Патріоти України.

"Зараз під керівництвом Марата Хуснулліна (заступника глави уряду Росії - ред.) і глави республіки (глави окупаційної влади Криму Сергія Аксьонова - ред.) розглядаємо і, напевно, найближчим часом презентуємо появу нового міста у Криму", - заявив в інтерв'ю YouTube-проекту "На крючке" так званий віце-прем'єр уряду Криму Євген Кабанов, підтвердивши, що місто буде курортним.

"З розумінням, що має бути побудовано, в які терміни має бути побудовано, з розумінням фінансування, що бере на себе держава і що бере на себе інвестор", - додав Кабанов.

Окупаційний чиновник не розкрив подробиці про майбутнє будівництво, проте зазначив, що місто буде на Чорному морі в "західному напрямку", тобто на західному березі півострова.

"Зараз ми принципово вирішимо можливість фінансування цієї інфраструктури, місце розташування цього нового міста. ... Ведуться перемовини з низкою системних російських інвесторів", - сказав він.

Раніше ЗМІ показали, що відбувалося з курортним сезоном-2021 в окупованому Криму. Зокрема, туристи масово скаржилися на відсутність нормальної інфраструктури на півострові, високі ціни та погані умови в готелях.

Через сходження селевих потоків після сильних злив сталося забруднення води в морі, людям заборонили купатися на ялтинських пляжах. У ступор вводила й необлаштованість місцевих пляжів, а також тотальне "запарканення" курортів Криму, що закриває вільний доступ до пляжів і моря.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...