Із муляжами замість зброї: "Диверсанти" обіцяють в Одесі "гаряче літо" (відео)

В якості своєї місії четвірка в смугастих футболках оголосила боротьбу "проти нацистів".

Група невідомих записала відео з погрозами на адресу України, попереджаючи про спробу цього літа "звільнити" Одесу, інформують Патріоти України.

В якості своєї місії четвірка в смугастих футболках оголосила боротьбу "проти нацистів". Користувачі соцмережі припустили, що на відео росіяни, які вирішили залякати українців, проте виглядали не надто переконливо. Примітно, що матеріал поширюється через російські ТГ-канали.

На опублікованих кадрах четверо молодих людей в смугастих футболках, балаклавах і чорних окулярах записують звернення на камеру. При цьому четвірка виглядає дуже комічно - у кожного з них в руках зброя, яка нагадує пластиковий муляж. У одного з них в руках чорне мачете, що нагадує піратську шаблю. Голос людини, який зачитує текст з листка був змінений, щоб можливість пізнати автора погроз була утруднена.

Лідер загону "визволителів" порівняв сьогоднішню ситуацію в Одесі з окупацією під час Другої світової війни і пообіцяв повторити подвиг "своїх дідів". При цьому користувачі соціальних мереж в коментарях під відео почали сміятися над ними, вважаючи, що воно було записано в Росії, і до України не має ніякого відношення.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...