Із погрозами російськомовним: У Скадовську окупанти поширюють листівки нібито від ЗСУ

В окупованому Скадовську російські загарбники намагаються залякати мирне населення. Вони, нібито від імені Збройних сил України, розповсюджують фейк про страту російськомовних після звільнення міста. Міністерство оборони у Теlegram продемонструвало фото листівки з нібито зверненням ЗСУ до жителів Скадовська, передають Патріоти України.

У фейковому зверненні зазначається, що ЗСУ вже йдуть визволяти містян і росіяни вже тікають. "Після того як ми звільнимо Скадовськ, ми просимо здати всіх, хто говорить російською мовою. На них очікує суд та вища міра покарання", - сказано у листівці.

При цьому зазначається, що всі, хто говорить українською мовою, нібито зможуть приватизувати майно російськомовних. У Міноборони підкреслили, що в цьому фейку, який тиражують окупанти, є лише одна правда - ЗСУ дійсно скоро прийдуть і звільнять український Скадовськ.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...