Із приватним візитом? Борис Джонсон "засвітився" в Бучі (відео)

Колишній прем'єр-міністр Великої Британії, великий друг України Борис Джонсон приїхав у Бучу Київської області, інформують Патріоти України.

Як повідомляє низка місцевих Телеграм-каналів, Джонсона помітили в одному з районів міста у супроводі охорони. Він кілька хвилин поспілкувався з українцями, які його впізнали, а потім сів в автівку та поїхав.

Скоріше за все, візит Джонсона в Україну є приватним, адже зараз він не обіймає жодну офіційну посаду. За даними Reuters, Джонсон також відвідав Бородянку.

Цинізму не позичати: У прикордонні Чернігівщини окупанти атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

четвер, 18 квітень 2024, 18:56

Вдень 18 квітня російські терористи обстріляли водія автомобіля, який привіз хліб у магазин. Внаслідок воєнного злочину чоловік 1994 року народження отримав контузію. Війська РФ вдарили по цивільному транспортному засобу в Новгород-Сіверському районі. ...

У Росії розробили секретний документ із планом, як послабити західних противників, зокрема США

четвер, 18 квітень 2024, 18:44

Міністерство закордонних справ країни-агресора Росії розробляє плани, щоб спробувати послабити своїх західних противників, включно зі США, і використати війну в Україні для створення нового глобального устрою. Про це 17 квітня пише The Washington Post ...