Із результатом 53,8%: З'явились дані екзит-полу, хто перемагає на виборах мера у Харкові

Після закриття виборчих дільниць в Харкові оголошено результати екзит-полу, який був проведений сьогодні спільними зусиллями компаній "Нью Імідж Маркетинг Груп", "Хьюмен Ресерч" та Харківською соціологічною мережею на замовлення Комітету виборців України, передають Патріоти України.

Вибори мера Харкова: дані екзит-полу

  • Ігор Терехов перемагає – за нього проголосували 53,8% харків’ян;
  • за Михайла Добкіна віддали голос 24,5% виборців;
  • замикає трійку лідерів Олександр Скорик із результатом 6,7%.

Метод опитування – імітація голосування, тобто, анонімне заповнення анкет респондентами. Після заповнення респонденти самостійно клали анкету в скриньку, яка імітувала урну для голосування. Кількість опитаних – 7490.

У разі, якщо один із кандидатів в мери Харкова набирає в першому турі 50% + 1 голос, він автоматично оголошується переможцем виборів. Другий тур у такому разі не проводиться.

Інші кандидати набрали менш як 1% голосів виборців.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...