Із сотні мобілізованих "зеків" лишилось четверо: Бійці полонили залишки роти росіян (відео)

Четвірка засуджених за наркотики та вбивства - все, що залишилось від роти окупантів, в якої навіть номеру не було, а тільки літера, передають Патріоти України.

Командувач Сухопутних Військ Олександр Сирський оголосив про успіхи українців в Луганській області - їм вдалося просунулись вперед на 400 метрів. В цій атаці, крім ЗСУ, брали участь й нацгвардійці. Їм вдалося отримати докази того, що “зеків” набирають не тільки до ПВК "Вагнер", із ув'язнених масово формують підрозділи регулярної російської армії, йдеться в ТСН.

Четвірка засуджених за наркотики та вбивства — все, що залишилось від роти окупантів, в якої навіть номеру не було, а тільки літера "Z". Проте, це не «вагнерівці», а солдати регулярної армії. Міноборони Росії масово набирає “гарматне м’ясо” серед ув’язнених. "Ми сиділи в колонії суворого режиму ВК-1 Пензенської області. В нас підходило півтерміну, нас зібрали, сказали, ось пів року і повне помилування", - розповідає полонений, засуджений за наркотики Євгеній Саксонов.

Схема приваблива - пів року копаєш окопи, потім на волю з грошима. Бажаючих в пензенській колонії набралось, як мінімум, на роту. Та не так сталося, як гадалося - із сотні засуджених не вижив більше ніхто.

Роту “зеків” відправили поміняти інший російський підрозділ, але не сказали, що українці почали раптово просуватися вперед і вибивати окупантів з їхніх позицій. "Я так розумію, нам набрехали. Там сиділи солдати ЗСУ, і нас основну частину поклали", - додає полонений.

Та справжній жах на окупантів наганяли дрони підрозділу Code 9.2. Звичайні дрони для повітряних зйомок, які зневажливо називають “весільними”, майстри з 92-ої бригади перетворили на ніщивну зброю. Саме вони загнали в пастку роту “зет”. Серед деморалізованих ворожих солдатів навіть почали ходити чутки про супердрон, який “мінусує” окупантів пачками. "Є безпілотник, наші його називають "Баба Яга". Він гранати або ВОГи скидає. Ними поклали дуже багато людей", - твердить Євгеній Саксонов.

"Я бачив маленькі безпілотники - страшна зброя. А також чув великий безпілотник "Баба Яга". Від одного звуку кров в жилах стигне. Це дуже страшна зброя", - переконує полонений Дмитро Петрухін.

Апарат, який окупанти називають “Баба Яга”, він атакує вночі та накриває ворога термобаричними боєприпасами."Я не піду більше воювати, я краще ще один термін відсиджу, але на війну більше не піду ніколи", - переконує Петро. Росіяни починають плакати, коли згадують про своїх дітей вдома, але чи шкода їм вбитих їхньою армією українських малюків залишається невідомо.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...