Із території Білорусі: РФ завдала ракетного удару по військовому аеродромі на Житомирщині

Ворог завдав ракетного удару по військовому аеродрому на Житомирщині. Про це повідомляє Повітряне командування "Центр" у Facebook, передають Патріоти України.

Удар був завданий з території Білорусі ракетами X-59. "Сьогодні вдень, 16 серпня, рашисти підняли літаки з території Білорусі і, намагаючись замаскувати авіаційну активність під тренувальні польоти, завдали ракетного удару двома керованими авіаційними ракетами X-59, імовірно з винищувачів-бомбардувальників Су-34", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок влучання пошкоджено злітно-посадкову смугу та кілька одиниць автомобільної техніки. "Особовий склад знаходився в укритті, тому не постраждав", - інформують у командуванні.

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...