Із жертвами працюють лікарі та психологи: У білоруських СІЗО ґвалтували затриманих на протестах дівчат

На сьогодні не всі потерпілі готові розповідати про ці факти публічно.

У білоруських СІЗО ґвалтували дівчат затриманих на протестах. Щонайменше декілька фактів зґвалтувань дівчат в СІЗО в період з 9 по 13 серпня повідомив білоруський опозиційний Telegram-канал Nexta.live, передають Патріоти України.

"Є надійні і перевірені свідчення дівчат (у віці від 16 років) і жінок, а також психологів, профільних лікарів, хірургів і гінекологів, що працюють з ними. Зґвалтування здійснювалися представниками силових структур і співробітниками цих "концтаборів". У однієї з дівчат зафіксований розрив шийки матки", - сказано в повідомленні.

Як зазначається, на сьогодні не всі потерпілі готові розповідати про ці факти публічно. "Зараз з ними працюють лікарі та психологи — для зняття паніки, безсилля і почуттів провини", - йдеться в повідомленні. Представники силових структур республіки поки що не спростовували та не підтверджували дану інформацію.

Ганьба Х***ла: У Путіна влаштували істерику через послів, які бойкотували інавгурацію

вівторок, 7 травень 2024, 18:43

Посли, що не прийшли на інавгурацію Путіна, забули, навіщо перебувають у Москві, вважає помічник очільника РФ Юрій Ушаков. Про це помічник Путіна заявив 7 травня, передають пропагандистські агентства РФ, передають Патріоти України. "Вони забувають, за ...

Перетворили на брухт: Українські захисники знищили самохідну артустановку РФ та показали ефектне відео

вівторок, 7 травень 2024, 18:30

Сухопутні війська України знищили російську самохідну артустановку. Відповідне відео українські захисники опублікували в мережі, передають Патріоти України. Зазначається, що на відео показано роботу 45-ї окремої артилерійської бригади Збройних Сил Укра...