"Їжа закінчилася, води нема, голодуємо": "Мобіки"-якути поскаржилися на реалії армії Путіна і тяжкі умови на передовій (відео)

Мобілізовані російські окупанти з Якутії поскаржилися, що сидять на передовій без їжі та води. Також вони засмутилися, що по телевізору в РФ показують гарні паради, а насправді техніки немає, передають Патріоти України.

При цьому мобілізований наївно вірив командуванню, що не опиниться на передовій, однак і в цьому його обдурили. Відео з незадоволеним окупантом опублікував Telegram-канал NEXTA.

За словами окупанта, по телевізору він бачив гарні паради, але приїхавши на війну в Україну, засмутився через відсутність техніки. Крім того, загарбник констатував, що командування армії РФ дуже слабке.

"Умови життя у піхоті жахливі. По телевізору вам таке не покажуть. Це ми чисто для себе знімаємо. По телевізору гарне тільки показують. У паради більше не вірю. Де вся ця техніка? Ми на передовій. Говорили, що мобілізованих на передову не відправлять, але відправили ж! Командування дуже слабке. Армія – розчарування", – скаржиться путінський терорист.

Крім того, окупант видав, що російська артилерія може вдарити по своїх позиціях. Також мобілізовані визнали, що у російській армії нічого не змінилося з часів Другої світової війни.

"Їжею, нічим не постачають. Ми на передовій вже 5 днів. У перший день дали сухпайок і на цьому все. Їжа закінчилася. Голодуємо. Води немає. З часів Великої вітчизняної нічого в армії не змінилося. Тільки на парадах і показують свою техніку. Безлад! Якщо буде неправильна координата – свої ж по нас вдарять. Ми, прості люди, які служили в далеких 90-х, тепер б'ємося на передовій нібито "за Україну", – видав окупант.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...