Ізюмське угруповання загарбників вже у "вогняному мішку"? ЗСУ, ймовірно, звільнять Куп'янськ протягом наступних 72 годин, - ISW

За розрахунками американських аналітиків всі російські війська і вся їхня логістика на лівому березі ріки Старий Оскол опинились у зоні враження артилерії ЗСУ.

Українські війська досягли значних успіхів у Харківській області та наступають на Куп’янськ. ЗСУ можуть звільнити населений пункт протягом наступних 72 годин. До таких висновків прийшов американський Інститут вивчення війни (ISW), передають Патріоти України.

Аналітики припускають, що наші воїни, ймовірно, просунулися до позицій у радіусі 15 км від Куп’янська. "Російські тилові позиції в Харківській області тепер відкриті для подальшого наступу України, і українські сили, ймовірно, звільнять Куп’янськ протягом наступних 72 годин", - зазначають у ISW.

В Інституті вивчення війни стверджують, що геолокаційні кадри показують, що українські сили відвоювали Борщівку та Іванівку вздовж шосе E40.

Окрім цього, ЗСУ, ймовірно, звільнили Шевченкове або обійшли населений пункт і просунулися в напрямку Грушівки, враховуючи геолокаційні кадри у Борівському (20 км на південний захід від Куп’янська) та повідомлення Росії про бої поблизу Грушівки.

"Втрата Куп'янська та інших тилових районів перешкоджатиме зусиллям РФ підтримувати наступальні та оборонні операції, але не розірве повністю російські лінії зв'язку з Ізюмом", - вказали експерти. В ISW додали, що відносно велика швидкість просування українських сил і їхня близькість до Куп’янська викликають паніку в російських тилах.

Керівництво угорського OTP Bank назвало безглуздою ідею продажу свого бізнесу в Росії. Адже дуже добре заробляє там після відходу більш сумлінних фінустанов

понеділок, 29 квітень 2024, 23:59

Криваві рублі не тхнуть угорським ділкам, А спроби вишвирнути за це безпринципних лихварів щ України наражаються на шантаж режиму Орбана. Угорський OTP Bank (материнська структура російського ОТП Банку та українського ОТП Банку) отримує дивіденди від с...

“Кожен день йдуть бої, щоденного пруть": Військові розповіли про важку ситуацію в напрямку Кремінної

понеділок, 29 квітень 2024, 23:39

У напрямку Кремінної на Луганщині кожен день йдуть запеклі бої, росіяни щоденно “пруть” хвиля за хвилею. А поля та посадки - це кладовища техніки та людей. Про це в ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській розповіли механік-водій Сергій Зверєв і голов...