Ізюмське угрупування ворога готує операцію у напрямку Слов'янська, - військовий експерт

Частина Ізюмського угрупування застосовувалась раніше у захопленні Сєвєродонецька. Зараз є певні ознаки того, що решту цього угрупування готують для нападу у районі Слов'янська. Про це 24 каналу розповів військовий експерт Костянтин Машовець, передають Патріоти України.

Він також зазначив, що після того, як окупанти візьмуть Сєвєродонецьк, вони одразу перейдуть до наступальних дій в районі Слов'янська, без використання оперативної паузи. Але поки російські загарбники безуспішно намагаються просунутися в районі Слов'янська. Сьогодні намагалися пройти у межі селища Райгородок, але зазнали втрат та відступили, зазначає експерт. "Поки наші захисники тримають оборону в районі Святогірська, окупанти не просунуться ніяк", – говорить Машовець.

Однак, на думку військового експерта, на слов'янському напрямку відбуваються й інші речі і вони свідчать про те, що Ізюмське угрупування ворога готує операцію у напрямку Слов'янська. "Наприклад, загарбники активно накопичують речі технічно-матеріального постачання, поступово перекидають туди живу силу", – зазначає Костянтин Машовець.

Джерело: 24 канал

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....