Ізраїль атакував ракетами будівлю в Секторі Гази, де розміщено офіси світових ЗМІ (відео)

Ізраїль здійснив чотири ракетних удари по 11-поверховому будинку в Секторі Гази - так званій вежі Аль-Джалаа - де розміщені офіси низки світових ЗМІ, апартаменти та комерційні компанії, передають Патріоти України.

Зазначається, що у вежі, зокрема, розміщувалися представництва телеканалу Al Arabiya, а також агентства Associated Press й інших медіа.

Згідно з інформацією Times of Israel, до цього військові попередили всіх мешканців про заплановане бомбардування. Вони також відправили як попередження ракету, яка не заподіяла серйозних пошкоджень.

Видання уточнює, що в будівлі могли бути розміщені "кіберцентри, збройові склади та різні вузли зв'язку", використовувані бойовиками ХАМАС.

Ізраїльська армія підтвердила нанесення удару по багатоповерховому будинку в Секторі Гази. За їхніми даними, бойовики використовували вежу Аль-Джалаа у військових цілях.

Нагадаємо, дещо раніше в Ізраїлі оголосили призов резервістів.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...