Ізраїль не погодиться на припинення вогню в Секторі Гази, - офіс Нетаньяху

Ізраїль спростував заяву президента США Джо Байдена про те, що влада країни нібито виступила з пропозицією про припинення вогню в Секторі Гази за умови звільнення всіх заручників. Про це Офіс прем’єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху повідомив на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"Умови Ізраїлю для припинення війни не змінилися: знищення військових і керівних сил ХАМАС, звільнення всіх заручників і забезпечення того, щоб Газа більше не становила загрози для Ізраїлю", – йдеться у заяві.

В офісі прем'єра наголосили, що продовжуватимуть наполягати на дотриманні цих умов, перш ніж можна буде поставити питання про припинення вогню в Секторі Гази. "Думка про те, що Ізраїль погодиться на постійне припинення вогню до того, як ці умови будуть виконані, є неприйнятною", – підкреслюється у заяві.

Дуже бояться правди? Росія на законодавчому рівні забороняє книги з історії України

понеділок, 8 липень 2024, 12:56

Голова Запорізької ОВА Іван Федоров заявив, що Росія на законодавчому рівні забороняє книги про українську історію та будь-які видання, у яких розповідають правду про незалежність України. Про це він повідомив у Telegram, передають Патріоти України. Фе...

Наздогнала карма? В Ірані затонув фрегат Sahand - один із найсучасніших кораблів ВМС

понеділок, 8 липень 2024, 12:38

У неділю, 7 липня, один з найсучасніших кораблів військово-морських сил Ірану фрегат Sahand затонув за невідомих обставин в іранському порту Бендер-Аббас Про це повідомляє Naval News, передають Патріоти України. Зазначається, що іранський легкий фрегат...