Ізраїль ніколи раніше не стикався з таким наземним вторгненням, - ексглава штабу ЦРУ

Джеремі Баш, який обіймав посаду начальника штабу як в Міністерстві оборони США, так і в ЦРУ, заявив, що Ізраїль ніколи не стикався з наземним вторгненням, подібним нападу ХАМАСу в суботу, передають Патріоти України.

"Терористи припливли на човні, вони прилетіли на параплані, вони робили і те, і інше раніше, але ніколи раніше їм не вдавалося зробити 15 дірок в укріпленому прикордонному паркані і в'їжджати в Ізраїль на транспортних засобах і влаштовувати масові вбивства у всіх селах і містах уздовж сектора Гази, - розповів він, пише Sky News.

Хоча в сиренах і проникненні в бомбосховища немає нічого нового, ізраїльтяни звикли до того, що "Залізний купол" перехоплює ракети.

"Але ніколи раніше їм не доводилося стикатися з наземним вторгненням і військовим нападом терористів в їх будинках, громадських центрах, селах", - сказав він.

Баш сказав, що захоплення заручників є серйозним ускладненням для ізраїльських сил оборони, і якщо Ізраїль почне переслідувати "Хезболлу" на півночі Ізраїлю, яку спонсорує Іран, це може сигналізувати про "ширшу регіональну війну між Ізраїлем та Іраном".

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...