Є шанси на "Залізний купол"? Ізраїль перегляне власну політику щодо надання Україні військової допомоги

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху заявив, що готовий переглянути своє ставлення до надання військової допомоги Україні, яку раніше не надавав. Тепер уряд країни вестиме активні переговори зі США, щоб, нарешті, ухвалити рішення про передачу українським військовим оборонних систем. Про це повідомили у виданні Walla, передають Патріоти України.

Експерти вважають, що значних змін у політиці Ізраїлю щодо України не буде, проте позиція Нетаньяху дає їй новий вектор розвитку.

Інформацію про заяву ізраїльського прем'єр-міністра підтвердили чотири високопосадовці з його оточення. Вперше Нетаньяху натякнув на надання військової допомоги Києву під час робочого візиту до Лінкольна, штату Небраска.

Нагадаємо, що раніше президент Зеленський щиро дивувався, чому Ізраїль категорично відмовляється відповідати на запити України щодо систем протиповітряної оборони. "Розумію, у них складна ситуація щодо Сирії, Росії, але я дзвонив двом керівникам, двом прем'єр-міністрам Ізраїлю і просив дати ППО, вони говорили, що вони захищають свої землі", - наголосив тоді гарант.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...