Ізраїль підвищив готовність наступати на Іран, - ЗМІ

Ізраїль підвищив свою готовність до нападу на Іран. Можуть бути удари ударів по ядерних об'єктах, сказав міністр оборони Ізраїлю Бені Ганц на церемонії вручення дипломів ВПС. Про це пише Bloomberg.

"Ви можете через два-три роки перетнути небо на сході і взяти участь в атаці на ядерні об'єкти в Ірані, до якої ми готуємося, при цьому значно підвищуючи готовність в останні роки", – сказав він.

Ізраїль стурбований зростанням залежності Росії від військового потенціалу Ірану. Тегеран взамін звернутися за допомогою до Росії для реалізації своєї ядерної програми. Ізраїль не вірить, що їхня ядерна програма переслідує мирні цілі.

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...

За звʼязки з командою Навального: У РФ заарештовано журналістів AP і Reuters (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 21:59

У Росії заарештували журналістів Сергія Кареліна і Костянтина Габова, які працювали на Reuters та Associated Press, за звинуваченнями у нібито співпраці з командою Олексія Навального. Про це повідомляє AP, передають Патріоти України. Карелін, який має ...