Ізраїль зазнав найбільших втрат за півроку у ході бойових дій у секторі Газа

В результаті вибуху у місті Рафах у секторі Газа загинули вісім ізраїльських військовослужбовців. Про це повідомляє Times of Israel з посиланням на пресслужбу ЦАХАЛ у суботу, 15 червня.

Згідно з попередніми даними, усі військовослужбовці перебували в БМП Namer, що прямувала сьогодні вранці у складі колони бронетехніки. Під час руху поблизу бойової машини пролунав вибух, який і причинив загибель людей.

Причину вибуху поки що не визначено. Передбачається, що міг здетонувати вибуховий пристрій, встановлений палестинцями.

За даними ЦАХАЛ, кількість загиблих військовослужбовців за час операції в Газі збільшилася до 307 осіб. Сьогоднішні втрати – найбільші за добу з січня поточного року.

"Найбільш смертоносний інцидент у Газі стався в січні, під час якого 21 солдат загинув у результаті вибуху після обстрілу з РПГ ХАМАС, який зруйнував дві будівлі", – нагадує видання.

В усьому винен... клімат: Швейцарія змінить кордони з Італією і Францією

субота, 28 вересень 2024, 14:29

Швейцарія відкоригує кордон з Італією через танення льодовиків. Про це 27 вересня повідомила Swissinfо, передають Патріоти України. Кордон обох країн опинився під впливом кліматичних змін, його визначають льодовики і снігові поля. Коли льодовики тануть...

Росіяни двічі вдарили по лікарні у Сумах: Багато загиблих та поранених, в тому числі - медики та поліцейські (фото)

субота, 28 вересень 2024, 13:14

Внаслідок російських ударів по лікарні у місті Суми у суботу, 28 вересня, загинули щонайменше дев’ять людей, ще 12 — дістали важкі поранення, повідомляють Патріоти України. За даними глави МВС Ігоря Клименка, росіяни двічі вдарили по лікарні. Внаслідок...