Ізраїльські війська вперше в історії висадяться в Німеччині

Ізраїльські повітряні сили спільно з силами НАТО будуть відпрацьовувати різні маневри у рамках MAG Days, що відбуватимуться в рамках навчань.

Армія оборони Ізраїлю ЦАГАЛ вперше візьме участь у спільних військових навчаннях BlueWings 2020 в Німеччині, які пройдуть з 17 по 28 серпня. Про це повідомила прес-служба ЦАГАЛ на своїй сторінці у Twitter, передають Патріоти України.

Ізраїльські повітряні сили спільно з силами НАТО будуть відпрацьовувати різні маневри у рамках MAG Days, що відбуватимуться в рамках навчань. Військові навчання BlueWings 2020 стануть першими в історії спільними військовими навчаннями між військовими Німеччини та Ізраїлю. Навчання пройдуть під гаслом «Пам’ятаючи минуле, формуючи майбутнє».

Вони стартували сьогодні 17 серпня, на авіабазі Нерфеніх під Кельном та відбуватимуться до 28 серпня. Окрім військових маневрів буде здійснено спільний політ винищувачів Німеччини та Ізраїлю над концтабором Дахау та місцем різанини в Мюнхені під час олімпіади в 1972 році.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...