"К лету будет создано Союзное государство, возможно, войдет и Украина", - російський політолог

В Україні прихильниками такого союзу є олігархи.

Валерій Соловей. Фото: скріншот з відео.

Вже до літа нового року буде створено Союзну державу Росії і Білорусі, яку очолить нинішній президент РФ Путін, - поділився планами Кремля російський політолог Валерій Соловей в інтерв'ю «МК», передають Патріоти України.
Так, коментуючи нещодавню заяву лідера КПРФ Зюганова про дострокові вибори президента Росії, політолог відповів, що це цілком реальна перспектива, оскільки Путін стане на чолі нового державного утворення, а його пост, швидше за все, займе Дмитро Медведєв.

"Зюганову сказали в Администрации Президента, что, возможно, уже к лету будет создано Союзное государство России и Белоруссии, во главе которого встанет Владимир Владимирович Путин. И, соответственно, одновременно в России и в Белоруссии пройдут президентские выборы. Подчеркиваю: это план. Что произойдет на самом деле, одному Богу известно. Но раз Геннадию Андреевичу сказали об этом плане и раз он решился его озвучить — это означает, что этот план считают в высокой степени реалистичным. А может быть, даже уже и безальтернативным", - розповів Соловей.

За його словами, Лукашенку запропонували пост глави союзного парламенту, чому він не дуже радий. І саме з цієї причини, вважає Соловйов, інтеграція відбувається «зі скрипом». Також політолог упевнений, що союзу тільки двох країн мало для формування нової держави і Кремль розглядає приєднання до них України, нібито кулуарно це питання вже обговорювалося з українською стороною. Головною силою інтеграції виступлять не політики, а олігархи.

"С Зеленским много чего обсуждалось закулисно. Но через посредников, не напрямую. Прямые переговоры оказались довольно неудачными. Зеленским крайне недовольны в Кремле. И ему дали это понять. Главной движущей силой этого проекта со стороны Украины будет выступать — и уже выступает — группа украинских олигархов, заинтересованных в общем экономическом пространстве. Которые могут оказать давление на своего президента", - сказав політолог.

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...