КАБ зруйнував багатоповерхівку: Зеленський показав наслідки варварських ударів по Харкову. Рятувальники витягують вбитих та поранених (відео)

Президент Володимир Зеленський відреагував на удар росіян по Харкову керованими авіабомбами.

У Telegram глава держави наголосив на необхідності сильних рішень партнерів, щоб ми могли знищувати російську бойову авіацію.

"Розбір завалів триває. На місці всі необхідні служби. Станом на зараз відомо про 19 поранених і трьох загиблих. Мої співчуття всім, хто втратив рідних і близьких", - зазначив Зеленський.

За його словами, цей російський терор керованими авіабомбами має бути зупинений і може бути зупинений.

"Потрібні сильні рішення партнерів, щоб ми могли знищувати російських терористів та російську бойову авіацію там, де вони є. Ми вже довели, що захистити людей і життя від ракетного терору реально, зокрема очищенням прикордонних районів від пускових установок терористів. Потрібно захистити й від бомб. Потрібна ця рішучість", - підкреслив президент.

Вибухнули сім БПЛА: У Росії дрони масовано атакували металургійний комбінат

неділя, 30 червень 2024, 11:42

У Росії у ніч проти 30 червня безпілотники влаштували масовану атаку на Новолипецький металургійний комбінат. Атака розпочалася о другій годині ночі і тривала понад годину. На території комбінату впали та вибухнули сім БПЛА. Як пише Baza, це нібито бул...

Щоб точно не повернулись: Поранені окупанти скаржаться Путіну, що їх зі шпиталів женуть одразу на штурми

неділя, 30 червень 2024, 11:28

Солдати Путіна зібралися, щоб звернутися до нього, адже їх, поранених, на милицях, у гіпсах, недолікованих, без 45-денної відпустки, відправляють на бойові завдання, . Солдати заявили, що, дивлячись на те, що відбувається, руки розводять і польові меди...