"Кабмін треба посилити": Арахамія підтвердив, що уряд хочуть оновити, і "поховав" Тігіпка (відео)

Також голова фракції "Слуга народу" поскаржився на блокування роботи парламенту нардепами з "Опозиційної платформи – За життя".

Давид Арахамія. Фото: скріншот з відео.

На позачерговому засіданні Верховної Ради України дійсно плануються деякі кадрові перестановки в Кабінеті міністрів. Про це в кулуарах програми "Свобода слова Савіка Шустера" заявив глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, передають Патріоти України.

"Є ознаки того, що наближається економічно криза. Є загроза епідемії коронавіруса. Нам потрібно Кабмін перетворити в штаб. Ми хочемо посилити уряд і зробити його більш оперативним, більш досвідченим. А для цього потрібно прийняти кілька кадрових рішень (відставки і призначення)", – зазначив він.

Арахамія додав, що не може назвати прізвища людей. При цьому він зазначив, що кандидатура Сергія Тігіпка точно не розглядається. Також голова фракції "Слуга народу" поскаржився на блокування роботи парламенту нардепами з "Опозиційної платформи – За життя". За його словами, через це неможливо розглянути поправки щодо ринку землі. Крім того, заблокована можливість розглянути законопроекти щодо оборони.

У свою чергу співголова фракції "Опозиційна платформа – За життя" Юрій Бойко запевнив, що вони готові голосувати за відставку членів уряду.

"Згадаймо слова міністра оборони Великої Британії": Згурець оцінив можливе оголошення широкомасштабної мобілізації у РФ

вівторок, 19 березень 2024, 10:00

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зауважив, що якщо у РФ оголосять масштабну мобілізацію, то тільки на початок осені можуть бути сформовані більш-менш боєздатні сили противника. Про це він розповів в етері "Ес...

Тепер "чеських" снарядів може бути значно більше заявлених 800 000: "Допомога на €5 млрд призначена для України, а не розвитку оборонної промисловості ЄС" – Боррель

вівторок, 19 березень 2024, 9:50

Європейський фонд військової допомоги обсягом €5 млрд покликаний підтримувати Україну, тому країни Євросоюзу можуть використовувати його як для замовлення боєприпасів, так і для компенсації їх закупівлі за межами ЄС. Про це заявив Високий представник Є...