Кабмін затвердив трьох голів ОДА: Названо прізвища

Кабінет міністрів України схвалив проекти указів президента про призначення голів Одеської, Тернопільської та Харківської обласних державних адміністрацій. Про це повідомила прес-служба уряду за підсумками засідання, проведеного в середу, 9 жовтня, передають Патріоти України.

Серед них, зокрема, пропозиції про призначення на посаду голови Одеської ОДА Максима Куцого, голови Тернопільської ОДА — Ігоря Сопеля, голови Харківської ОДА — Олексія Кучера. Вони почнуть виконувати свої посадові обов’язки тільки після підписання відповідних указів президентом.

  • Максим Куций — кінцевий бенефіціар київських фірм "Сервіс і менеджмент" (будівництво), "Медійний партнер" (рекламне агентство), "Цифрове партнерство" (інформаційні послуги), "Сіті корпус" (будівництво).

  • Ігор Сопель є керівником Хоростківського регіонального структурного підрозділу "Агробізнесу", яке займається виробництвом хлібобулочної продукції. У 2010-2015 роках був депутатом міськради Хоросткова. З 2017 року — голова місцевої федерації футболу.

  • Олексій Кучер обраний до Верховної Ради у 179-му окрузі Харківської області від партії "Слуга народу". У парламенті очолює підкомітет із питань організації та діяльності адвокатури, органів надання правової допомоги Комітету ВР із питань правової політики.

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...