"Качанівка за ним плаче": ​Тимошенко розповіла теканалу Медведчука про важке майбутнє Гройсмана (відео)

Лідерка "Батьківщини" в ефірі NewsOne запевнила, що Гройсман та його команда понесуть політичну і кримінальну відповідальність за свої вчинки, зазначають Патріоти України. "Праведний гнів" Юлії Володимирівни викликала заява Володимира Гройсмана, що політичним партіям Петра Порошенка і Юлії Тимошенко немає місця у Верховній Раді нового скликання.

"Леді Ю" пояснила, що Гройсман в гонитві за владою почав маніпулювати свідомістю людей і його заяви про тиск з боку Порошенка є брехливими. Політик підкреслила, що якби прем'єр був дійсно незалежним, то відразу після відходу від влади екс-президента зробив би все, щоб прибрати корупційні схеми, і знизив би тарифи, однак цього не відбувається. Юлія Тимошенко запевнила, що в майбутньому проти дій прем'єра будуть відкриті справи і він зобов'язаний буде понести покарання, як і його команда.
Лідер "Батьківщини" закликала Гройсмана показати свою незалежність і почати прибирати корупційні схеми, а також відновити виплати кільком групам населення.

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...