Кадрова політика "русского мира": У Сєвєродонецьку окупанти призначили "очільника", у якого 9 класів освіти - глава ОВА

Російські війська присутні на околицях Лисичанська, але про вуличні бої ще не йдеться, вони обстрілюють місто з декількох напрямків. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передають Патріоти України.

"Артилерії та особового складу ворога поблизу Лисичанська дуже багато. Лисичанськ не оточений", - зазначив він.

Гайдай порадив цивільним постійно знаходитися в укриттях, адже евакуація з міста наразі неможлива, оскільки окупанти дистанційно мінують дороги. "У Сєвєродонецьку росіяни призначили "очільника", у якого 9 класів освіти, людина взагалі не розуміє, як керувати містом", - повідомив Гайдай.

За його даними, інфраструктуру в обласному центрі окупанти не відновлять, бо вони розбили її вщент. "Якщо буде можливість, раджу людям виїжджати із окупованого Сєвєродонецька", - підсумував Гайдай.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...