"Кадирівці ссуть*я так само, як москалі": Досвідчений український боєць розповів про війну проти окупантів

Кадирівці бояться точно так само, як і інші москалі, адже вони звичайні люди. А підрозділи ЗСУ в Київській області працюють дуже професійно, передають Патріоти України.

Такими висновками поділився Герой України, боєць з позивним "Адам" Євген Межевкін у розмові з київським портретистом Романом Ніколаєвим. Розшифровку бесіди опублікував Генштаб ЗСУ на своїй офіційній сторінці на Facebook.

Український солдат дуже спокійно висловився про кадирівців. За його словами, вони "ссуть*я так само, як інші москалі". Межевкін сприймає посіпак Кадирова, як звичайних людей — з руками, ногами і головами, які "відриваються і протикаються".

"Адам" також розповів про професіоналізм українських військових. Він заявив, що в Київській області підрозділи України працюють "дуже класно". Похвали удостоїлися бійці "Айдару", Національної поліції і ЗСУ.

"Звісно, якщо порівнювати Збройні сили, які були тоді, і зараз — немає що порівнювати. Тоді армію розвалювали. Вона не була здатна виконати завдання. Могли працювати окремі підрозділи, окремі батальйони. Навіть з тією плинністю, яка відбулася у 2016-2017 роках, тепер Збройні сили мають величезний бойовий досвід. Знають, що робити, як робити", — повідомив Межевкін.

За словами солдата, зараз в поліції, ТрО і спецпідрозділах є багато ветеранів бойових дій. Вони спокійно відреагували на повномасштабне вторгнення і почали в прискореному темпі підтягувати молодих бійців. Однак захисникам України не вистачає артилерії і автомобілів, що підкреслив Межевкін.

Окремо "Адам" висловився про окупантів. Противники перебувають в шоці від готовності ЗСУ і опору серед мирного населення.

"Вони зрозуміли, що їх найпотужніша армія — не на третьому місці спочатку, а на третьому місці з кінця. У них низький рівень освіти, злидні і рабський спосіб мислення", — підсумував Межевкін.

Хочуть викликати паніку: Росіяни розганяють у ТikТok фейк про нібито підготовку наступу на Харків та Суми

середа, 24 квітень 2024, 14:56

Російські пропагандисти розганяють черговий фейк у соціальних мережах. Росіяни намагаються налякати українців нібито підготовкою до наступу на Харків та Суми, передають Патріоти України з посиланням на Центр протидії дезінформації у Telegram. Пропаганд...

Є особливий інтерес: Чеченська Республіка посилює співпрацю з Іраном, - ISW

середа, 24 квітень 2024, 14:52

Чеченська Республіка намагається поглибити зв'язки з Іраном на тлі інтенсифікації двосторонньої співпраці між Росією та Іраном у сфері безпеки. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. Депутат Де...