Кадиров, який стверджував, що знаходиться у Маріуполі, випадково сам себе викрив (фото)

Ватажок чеченських бойовиків Рамзан Кадиров, який, як стверджує кремлівська пропаганда, знаходиться в Україні, позує на тлі заправної станції Pulsar, що належить Роснафті, повідомляють Патріоти України.

Відповідне фото, на якому він молиться в оточенні численної охорони прямо на АЗС, було опубліковано у проросійських пабліках у соцмережах у понеділок, 28 березня, того ж дня, коли він, як запевнялося, мав знаходитись у Маріуполі.

При цьому поруч Кадиров поставив кулемет, який, ймовірно, повинен був свідчити про те, що він знаходиться нібито у зоні бойових дій в Україні, а не на одній із заправок на території Росії.

Раніше він публікував «докази» того, що знаходиться «під Києвом», проте вже наступного дня таємниче «телепортувався» до Грозного, де зустрічав секретаря Радбезу РФ Миколу Патрушева.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...