Кадиров після великих втрат РФ в Україні закликав влаштувати "самомобілізацію" - по тисячі "добровольців" від регіону

Глава Чечні Рамзан Кадиров закликав керівників російських регіонів провести "самомобілізацію". Кожен суб'єкт РФ, на його думку, зобов'язаний укомплектувати добровольчі батальйони чисельністю щонайменше в тисячу осіб, з подальшою відправкою їх в Україну, передають Патріоти України.

За підрахунками Кадирова, добровільно-примусова "самомобілізація" у всіх регіонах РФ дозволить залучити щонайменше 85 тисяч нових окупантів. Про заклик "піхотинця Путіна" стало відомо з його Telegram-каналу.

Російська окупаційна армія зазнає поразки в Україні, поповнювати розбиті підрозділи Кремлю ніким. На допомогу керівництву держави-агресора, яке боїться оголосити відкриту мобілізацію, прийшов глава Чечні Рамзан Кадиров. Він переконаний, що кожен керівник російського регіону має допомогти державі та відправити щонайменше тисячу добровольців для участі у війні проти України.

"Росія — федеративна держава, в якій регіони можуть бути ініціаторами будь-яких починань. І одним із таких починань сьогодні має стати самомобілізація. Не треба чекати оголошення Кремлем воєнного стану або навпаки, відсиджуватися в очікуванні закінчення СВО в Україні... Допомога повинна проявлятися не у словесних виступах чи банальних автопробігах, а у конкретних діях, які допоможуть бійцям", - написав Кадиров.

На тлі закликів до оголошення мобілізації в РФ, які озвучують "балакучі голови" російського телебачення і політикуму, Кадиров запропонував "вихід": обов'язкове формування "добровольчих" підрозділів у кожному регіоні РФ.

Так, вважає "піхотинець Путіна", вдасться зібрати щонайменше 85 тисяч осіб. "Питання вирішення завдань спецоперації можна було б закрити у найкоротший термін. І все це, зауважте, без оголошення мобілізації. З досвіду знаю, що в нашій країні щирих патріотів, які готові поповнити ряди добровольців, достатньо", - додав Кадиров.

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...