Кадиров вже вийшов з-під Росії і просто качає гроші, - Шендерович

Чеченського диктатора Рамзана Кадирова пов'язує з Росією тільки фінансування, яке він отримує з російського бюджету. Таку думку в ефірі 24 канала озвучив російський письменник-опозиціонер Віктор Шендерович, передають Патріоти України.

Кадирівці, які вмирають в Україні, роблять це виключно через гроші. За словами Шендеровича, сам чеченський диктатор вже давно вийшов з-під контролю Росії.

"Кадиров вже остаточно вийшов з-під Росії, якщо не враховувати того, що Росія виплачує йому дику контрибуцію. Як тільки не буде бюджету, як тільки завалиться Росія і не стане скарбниці, з якої він крав гроші, Кадиров негайно під прапором ісламу урочисто відійде в бік братів по вірі. Кадирівці, крім того, що воювати більше нічого робити не вміють. Саме ці чеченці нічого робити не вміють, вони головорізи", - сказав він.


Крига скресла? Очільник МЗС Британії повідомив, коли Україна отримає дозвіл на удари західним озброєнням вглиб РФ

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:58

Рішення щодо зняття обмежень для України на застосовання західної далекобійної зброї по військових цілях на території Росії буде прийняте до початку зими. Про це у четвер, 26 вересня, заявив міністр закордонних справ Великої Британії Девід Леммі, перед...

На концерті Кобзона тримається підвищений аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати ворога станом на 27 вересня

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:50

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.09.24 орієнтовно склали: